Realizare Site

Realizare Site

REALIZARE SITE

Pe scurt, pentru aceia dintre dumneavoastra care nu au timp sa citeasca toate informatiile din aceasta pagina, va spunem ca oferim servicii de REALIZARE SITE pentru orice tip de afacere incepand de la pretul de 500 RON.
Pentru a creste eficienta serviciilor noastre, am realizat in avans un numar foarte mare de site-uri pe care vi le punem la dispozitie pentru a le testa si pentru a va alege unul sau mai multe dintre acestea.

Serviciile de realizare site nu se limiteaza doar la siteuri realizate in prealabil, ci realizam si site-uri de la zero, dupa preferinte.

Va rugam folositi meniul din partea dreapta pentru a testa site-urile deja existente si pentru a va alege unul dintre acestea.

REALIZARE SITE IEFTIN

Pentru firmele si persoanele care isi doresc un site ieftin si profesional, am introdus serviciul de realizare site ieftin.
Realizarea unui site ieftin consta in implementarea unui site care a mai fost vandut catre un alt client anterior si care a suferit modificari substantiale intrucat nu mai seamana cu site-ul ales de dumneavoastra.

Serviciul REALIZARE SITE IEFTIN  nu difera calitativ fata de celelalte pachete de realizare site.
In cazul in care site-ul pe care l-ati ales, nu poate beneficia de serviciul realizare site ieftin, fie alegeti un alt site, fie alegeti un alt pachet de realizare site.

PRETURI REALIZARE SITE

Pentru site-urile deja realizate, am predefinit 3 pachete de preturi care va garanteaza un set minim de facilitati.
Mentionam ca indiferent de pachetul ales, beneficiati de toate functionalitatile pe care le are site-ul achizitionat.
Mentionam ca realizarea unui site la pretul de 500 RON, implica implementarea unui site pe care l-am oferit deja unui alt client, mai exact veti beneficia de serviciul realizare site ieftin.

 • STARTER

  Pentru cei ce doresc doar site-ul

 • 500RON
 • Realizare Site
 • Implementare site
 • Gazduire Site
 • INTERMEDIAR

  Pentru cei ce doresc suport

 • 1200RON
 • Pachetul STARTER
 • Optimizare Interna
 • Suport si consultanta
 • COMPLET

  Pentru cei ce vor totul

 • 2000RON
 • Pachetul INTERMEDIAR
 • 3 luni optimizare externa
 • Promovare

REALIZARE SITE GRATUIT

De serviciul REALIZARE SITE GRATUIT pot beneficia acei clienti care sunt abonati la un serviciu lunar de optimizare si care necesita schimbarea site-ului pentru a creste randamentul rezultatelor de optimizare.

Dealtfel, oferim periodic serviciul de realizare site gratuit si persoanelor sau firmelor cu deficit bugetar, organizatiilor non-profit sau altor firme sau persoane care negesita realizarea unui site si pentru care suntem dispusi sa il oferim gratuit.

Serviciul de realizare site gratuit nu poate fi solicitat ca si o obligatie din partea noastra, creatori.net avand singura decizie daca sa ofere serviciul de realizare site gratuit sau contra cost.

Nu ar trebui sa va lasati descurajati de acest lucru, ba chiar dimpotriva, va recomandam sa ne solicitati realizarea unui site gratis daca intradevar considerati ca aveti nevoie de acesta.

Calitatea realizarii unui site gratis nu va fi cu nimic mai prejos decat unul contracost, singura diferenta fiind ca nu oferim prea mult suport si consultanta in ceea ce priveste administrarea site-ului realizat gratuit.

REALIZARE SITE WORDPRESS

Serviciul REALIZARE SITE WORDPRESS nu este neaparat un serviciu ci o implementare a modulelor de administrare.
Pentru toti clientii care nu isi doresc in mod special altceva, oferim serviciul de realizare site wordpress, mai exact implementam site-ul dumneavoastra pe o platforma wordpress.

De ce platforma wordpress si nu o alta platforma? Pentru ca este si mai usor de utilizat de catre dumneavoastra, dar este si mai favorizata de Google in ceea ce priveste optimizarea.

In cazul in care doriti o alta platforma pentru serviciul de realizare site, suntem dispusi sa realizam o platforma de la zero.

Din cauza faptului ca restul platformelor open-source sunt instabile, nu ofera performantele necesare si sunt complicate atat pentru programatori cat si pentru dumneavoastra; in cazul in care insistati realizarea unui site pe o alta platforma open-source decat wordpress, costurile ajung si de 3 ori mai mari si va asumati riscul ca unele functii sa nu corespunda cu cererile dumneavoastra.

In cazul realizarii unui site pe platforma wordpress, garantam toate functiile exact asa cum vi le doriti.

Pentru a reduce timpul de realizare a site-ului dumneavoastra, am realizat cateva sute in avans, din care puteti alege site-ul care va place cel mai mult. Astfel site-ul dumneavoastra va fi gata in maxim 2 zile si dispar nemultumirile din cauza diferentelor de gusturi. Achizitionand un site de la noi, nu veti mai avea discutii de genul „nu imi place asa, va rog sa schimbati”. Pur si simplu alegeti site-ul care va place cel mai mult si nu vor mai fi necesare modificari cu privire la aspect.

Fotografiile, textele si paginile din toate aceste site-uri sunt absolut fictive si pur informative. Ele au fost generate pentru ca dumneavoastra sa va puteti inspira atunci cand veti adauga informatiile proprii. Desi textele informative din site-uri sunt in limba engleza, site-ul dumneavoastra va fi in limba romana, sau orice alta limba doriti.

Folositi meniul din dreapta pentru a naviga printre site-urile deja realizate de noi si pentru a le testa. Toate aceste site-uri sunt disponibile spre a fi vandute si va garantam ca nu vor exista doi clienti cu un site identic. Daca nu va multumeste niciunul din site-urile din partea dreapta, va rugam sa ne trimiteti informatii despre site-ul dorit.

copyright © 2015 creatori.NET