Mentenanta

Mentenanta

MENTENANTA PREDICTIVA

La noi, „Paza buna, trece primejdia rea”! De ce sa ajungeti sa aveti probleme, cand acestea pot fi prevazute si se pot lua masuri ca acestea sa nu apara niciodata in viata dumneavoastra?

Avem suficienta experienta incat sa putem analiza orice parte din afacerea dumneavoastra si sa prevenim orice tip de problema ati putea intampina in timp.
Dupa ce am luat masurile necesare pentru ca dumneavoastra sa nu intampinati probleme, monitorizam in mod constant activitatea sistemelor dumneavoastra, pentru a descoperi orice sursa de probleme ar putea aparea pe parcurs.

Apeland la serviciile noastre de mentenanta predictiva, aveti garantia ca totul va merge ca uns si nu veti mai simti niciodata stresul unei erori sau a unei probleme.

Unde putem aplica serviciul de mentenanta predictiva?

MENTENANTA SITE

Aveti un site? doriti ca toate informatiile sa fie actualizate mereu pe site? doriti ca site-ul sa fie mereu actualizat si securizat, pentru a ramane in pas cu moda; pentru a evita erori sau neplaceri de securitate; pentru a va asigura ca toate emailurile dumneavoastra ajung mereu in inbox…

Pe scurt, doriti sa pasati toata responsabilitatea site-urilor dumneavoastra catre cineva care sa se asigure ca totul merge snur? Suntem aici pentru a prelua aceste responsabilitati!

MENTENANTA OPTIMIZARE SITE

Este clar ca aveti nevoie ca cineva sa se ocupe de optimizarea site-ului in mod constant. Doriti sa ajungeti in prima pagina din Google si sigur doriti sa ramaneti pe primele pozitii.

Dar in peste 90% din cazuri, va treziti in situatia in care nu mai sunteti pe primele pozitii si incasarile afacerii dumneavoastra se duc in jos! Oare de ce se intampla asta?

Pentru ca nu monitorizeaza nimeni schimbarile facute de competitorii dumneavoastra, nu monitorizeaza nimeni schimbarile pe care le face google, nu monitorizeaza nimeni schimbarile in nevoile pentru site-ul dumneavoastra. Si in mod cert, nu ia nimeni masuri pentru a impiedica efectele negative ale acestor schimbari si nevoi care apar.

Creatori .NET face exact acest lucru pentru dumneavoastra. Va asigura ca ajungeti in primele 3 pozitii din Google si ca ramaneati acolo definitiv.

MENTENANTA SERVERE

Aveti unul sau mai multe servere virtuale sau dedicate?

Pasati responsabilitatea acestora catre noi si va asiguram o performanta de cel putin 5 ori mai mare, o securitate impenetrabila, o stabilitate cu uptime de pana la 100%… si altele.

La fel ca si in cazul serviciului de mentenanta calculatoare, Ne putem ocupa de serverele dumneavoastra, incepand de la partea de hardware, pana la tot ce tine de software.

 • ne asiguram ca toate emailurile care pleaca din serverul dumneavoastra, vor ajunge in inbox
 • ne asiguram ca serverul dumneavoastra nu pica si nu intampina erori
 • ne asiguram ca pe serverul dumneavoastra va functiona tot ceea ce va doriti
 • ne asiguram ca veti putea folosi un singur server in loc de 5
 • ne asiguram ca toate informatiile din server sun in siguranta
 • ne asiguram ca aveti backup-uri permenant
 • Va stam la dispozitie pentru tot ce tine de servere.

Avem propriul datacenter si ne ocupam de servere inca din 1999; in mod special de servere de linux.
cat de buni suntem? verificati stabilitatea si viteza site-ului nostru si veti intelege imediat.

MENTENANTA RETELE

Nu aveti decat un calculator? aveti o retea intreaga cu mai multe calculatoare, cu servere, cu imprimante prin retea, cu accesari prin VPN… si alte „complicatii”? Nu va faceti probleme, puteti pasa catre noi toate aceste responsabilitati.
Va garantam o functionare constanta a retelei sau a retelelor, in cazul in care sunt mai multe.

MENTENANTA CALCULATOARE

Cu siguranta v-ati trezit de multe ori cu tot felul de probleme la calculator, exact cand aveati mai mare nevoie ca acesta sa functioneze cum trebuie.

Cu siguranta ca in acest moment aveti cel putin un calculator care nu se mai misca la fel de bine ca la inceput, care este zgomotos, care pare ca este necesar a fi schimbat si care va pune chiar viata in pericol!

Pare putin extrema expresia, insa in exact acest moment, viata si libertatea dumneavoastra sunt in pericol!
De ce ? pentru ca aveti un calculator care se misca foarte greu din cauza ca anumite componente nu se aerisesc asa cum trebuie si aveti un sistem de operare nesecurizat, care ar putea fi folosit chiar in acest moment de hackeri, pentru diverse infractiuni, pentru care dumneavoastra veti ajunge sa platiti candva.

„MIE NU MI SE POATE INTAMPLA!” Oare? Multi se imbata cu aceasta idee, pana ajung pusi in aceasta situatie, ajungand sa regrete ca nu au luat masuri din timp.

CE FACEM MAI EXACT PENTRU DUMNEAVOASTRA?

Pe parte de hardware: Desfacem calculatoarele, le curatam, rearanjam cablaria pentru a asigura un airflow continua, analizam fiecare piesa si o schimbam in caz de necesitate, facem upgrade-uri, schimbam pasta termala… si tot ce este necesar pentru ca acel calculator sa functioneze perfect din punct de vedere hardware.

Cu ce va ajuta aceasta mentenanta hardware?

 • Calculatorul dumneavoastra poate fi de 3 ori mai performant decat acum
 • Evitati ca acesta sa ia foc sau sa se incinga prea tare
 • Calculatorul devine mult mai silentios
 • Evitati pierderea datelor in cazul unor socuri hardware
 • Evitati intreruperea activitatilor, pentru ca nu va ajunge sa se strice
 • Evitati sa cumparati alt calculator mai performant, pentru ca acesta o sa va ofere toata performanta necesara
 • … si multe alte beneficii.

 

PE PARTE DE SOFTWARE:

 • Instalam sistemul de operare si il optimizam in asa fel incat toate softurile sa fie compatibile intre ele si ca performanta sa creasca de pana la 10 ori
 • Monitorizam activitatea si comportamentul tuturor softurilor pe care le folositi, pentru a ne asigura ca acestea nu vor ajunge sa dea eroare
 • Monitorizam¬† si combatem posibilele amenintari in securitate
 • ne conectam de la distanta oricand aveti nevoie ca noi sa instalam un program sau cand ceva nu functioneaza cum va doriti
 • Suntem la dispozitia dumneavoastra si pentru a va oferi consultanta in folosirea softurilor cat mai eficient
 • ne asiguram ca tot ce se afla in calculatorul dumneavoastra este perfect legal
 • Criptam toate comunicarile din calculatorul dumneavoastra, pentru a ne asigura ca nu exista competitori care sa va intercepteze convorbirile
 • … si multe alte lucruri care va vor face viata mai usoara si va vor ajuta sa castigati mai multi bani, cu cele mai mici cheltuieli.