Creare Software

creare software

In acest moment, aveti nevoie de un soft care sa contina niste functii si sa indeplineasca niste parametrii pe care niciun alt soft de pe piata nu le poate indeplini! Aveti nevoie de serviciul Creare Software

Va inteleg frustrarea atunci cand poate cautati ajungeti sa cautati chiar si sute de ore, tot felul de programe, incercand sa combinati mai multe softuri intre ele, pentru ca anumite lucruri sa iasa exact cum aveti nevoie.

La urma urmei, ceea ce poate nu stiti deja, este ca aproape orice firma are nevoie de un astfel de soft. Orice firma are nevoie de un soft care sa indeplineasca exact conditiile de care firma are nevoie.

Acum aveti solutia!

Indiferent ca aveti nevoie de un soft pentru windows sau de o aplicatie web (un soft care sa functioneze online, asemenea unui site si care sa poata fi accesat de oriunde), ati gasit solutia!

Creare Software de la zero, repede si ieftin.

La preturi accesibile absolut oricui, Creatori .NET ofera servicii de Creare Software de la zero,

Indiferent de limbajul de programare dorit si indiferent de nivelul dumneavoastra de expertiza in acest domeniu, pot dezvolta software-ul perfect care sa va transforme toate visurile in realitate. Software-ul care sa va creasca productibilitatea, sa va usureze munca si care poate sa optimizeze toate aspectele pe care le doriti optimizate in afacerea dumneavoastra.

creare software

Preturi Creare Software

Preturile pentru dezvoltarea unui software nu pot fi pur si simplu afisate pe un site.
Motivele sunt foarte evidente. Fiecare firma sau persoana, necesita un software care sa faca altceva decat softurile solicitate decatre ceilalti clienti.
Mai mult de atat, chiar si in cazul in care doi clienti solicita un software cu exact aceleasi functii, acestia vor dori ca modul de operare al softului sa fie diferit, lucru care din nou are efect asupra costurilor.

Un alt aspect care influenteaza costurile pentru dezvoltarea unui soft, il constituie existenta sau inexistenta functiilor sau a procedurilor pe care clientul le solicita.
Daca unele dintre functiile sau dintre procedurile de functionare ale softului au fost realizate in prealabil pentru un alt client, costurile noului soft se reduc, intrucat veti plati doar implementarea acestor functii si proceduri.

Si totusi cat costa?

Pe scurt, dezvoltarea unui software se taxeaza la ora.
Pretul variaza intre 40 si 200 de euro pe ora, in functie de complexitatea proiectului, de limbajele de programare folosite; dar si de alte aspecte.

Cu toate acestea, puteti obtine un soft pe care vi-l doriti foarte mult, chiar si cu 40 de euro.
Exact. Unele softuri, pot fi create atat de usor, incat daca va rezumati doar la functiile strict necesare, il puteti obtine pe loc, pentru numai 40 de euro.

Cat de scump poate ajunge un soft?

  • Aproximativ 25% dintre clienti solicita softuri intre 200 si 500 de euro.
  • Aproximativ 55% dintre clienti solicita softuri intre 500 si 3000 de euro
  • Aproximativ 10% dintre clienti solicita softuri intre 3000 si 8000 de euro
  • Aproximativ 9% dintre clienti solicita softuri intre 8000 si 40.000 de euro
  • Sub 1% dintre clienti solicita softuri peste 40.000 de euro.

De ce Creare Software

De ce v-ati dori sa apelati la servicii de Creare Software?
Raspunsul este simplu:

Toate softurile de pe piata sunt facute pentru mase. Oricat de multe softuri ati cumpara, oricat de mult v-ati stradui, nu veti reusi niciodata sa gasiti un soft care sa faca exact ceea ce va doriti, in felul in care va doriti.

Este foarte adevarat ca multe softuri se apropie de ceea ce aveti nevoie. Dar de cele mai multe ori, nevoile dumneavoastra nu sunt satisfacute pe deplin.

Un alt aspect, poate mai important, este acela ca in momentul in care folositi un soft pe care il folosesc toti competitorii dumneavoastra (in mod special, fac referire la softurile dezvoltate pentru marketing online), nu aveti niciun avantaj fata de acestia! Folositi toti aceleasi softuri si obtineti rezultate minime, pentru ca veti ajunge sa va „canibalizati’, folosind prea multi aceleasi tehnici.
Apeland la un dezvoltator software, puteti obtine acel soft unic, ce va permite sa obtineti rezultate mai bune decat orice competitor.

Un alt aspect foarte important, este ca atunci cand aveti cateva softuri care fac exact ceea ce aveti dumneavoastra nevoie, va puteti misca cu o viteza de pana la o mie de ori mai repede.

Un exemplu concret:
Presupunem ca aveti 10 angajati, care au rolul de a procesa niste documente. Aduna informatii din „excel” sa zicem, le sorteaza dupa anumite criterii, introduc datele intr-un soft de facturare, creaza AVB-uri pentru curierat, preiau comenzile de pe site, cauta informatii despre competitorii dumneavoastra, cauta informatii despre posibilii clienti… si alte task-uri de acest gen.

Platiti 10 angajati sa faca acelasi lucru luna de luna. Un soft facut special pentru dumneavoastra, ar putea face in maxim 30 de minute, tot ceea ce fac acesti 10 angajati intr-o luna intreaga.
Cu ce v-ar avantaja? Evident, nu mai platiti 10 salarii, softul va aduce rezultatele unei luni de munca, in doar 30 de minute; iar daca il lasati sa ruleze non stop, nu cere de manare, nu cere salariu, nu pleaca acasa, nu doarme… si va poate creste profitul si de mii de ori.

Aveti nevoie si de alte motive? Contactati-ma si intrebati-ma despre domeniul dumneavoastra de activitate si am sa va ofer solutiile necesare.